Sophia Loren geboren

Gepubliceerd op 22 april 2022 om 14:35

Op 23 maart na 343 dagen dracht is Sophia Loren geboren. Een heel sterk en robuust veulen van de hengst Danciero. Vanaf dag 1 kon ze al heerlijk draven en had ze een hele goede galop. Ze is wat compacter van type dan de rest van de familie en de verhouding benen/ lijf is ook wat minder modern. Uiteraard is dit wel een beetje in de lijn der verwachting aangezien papa ook wat minder modern en compact is. Dit jaar was het doel om te kijken of we wat kracht en formaat toe kunnen voegen en dat lijkt heel goed gelukt. Verder heeft deze dame een geweldig karakter. Mensgericht en slim maar zeker niet brutaal. Heel meegaand en ze is ongelooflijk lief. We zijn heel erg benieuwd hoe deze dame gaat ontwikkelen. 

 

Vanaf dag 1 had mama haar uitgevoerd met een dikke wintervacht, vandaar ook de extra productie tijd waarschijnlijk ;). Dat was in week 2 heel handig in de sneeuw. Maar nu het weer 20 graden is, heeft ze het soms wel warm. Door deze wintervacht lijkt ze ook wat minder luxe dan ze daadwerkelijk is dus we zijn heel benieuwd hoe ze er straks uit ziet na het verharen. 

 

Ze is zeker een blijvertje want deze dame heeft heel veel power en kon nog wel eens een heel erg fijn rijpaard worden. Benieuwd naar de toekomst

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.