Havanah behaald eerste winstpunten in het zz licht en haalt elite predicaat binnen

Gepubliceerd op 1 november 2022 om 14:13

Afgelopen juni heb ik Havanah tijdens de Almelose ruiterdagen voor het eerst in het ZZ licht gestart. Even eerder dan gepland en vrij krap qua voorbereiding. Maar aangezien mijn startkaart afliep en ik een half jaartje door wilde trainen, toch geprobeerd om haar alvast te klasseren. En dat is gelukt, de teller staat inmiddels op ZZ licht +2. De resultaten waren nogal wisselend. Maar de laatste dag hebben we de Almelose ruiterdagen mogen afsluiten met een eerste plaats en 63%. Iets waar ik vooraf uiteraard voor getekend had. Maar we weten ook heel goed dat er nog genoeg werk aan de winkel is om het een en ander beter te bevestigen. 

 

Inmiddels hebben we haar ook aangeboden voor graadverhoging op de kwpn keuring in Ermelo, en daar werd ze voorlopig keur. Daarna het doc predicaat aangevraagd en ook dat is gelukt. Dus mag ze nu als Elite merrie door het leven. 

 

Van de winter wil ik haar graag weer gaan starten en we hopen nog een stapje verder te kunnen komen. Aan de inzet van deze merrie zal het in ieder geval niet liggen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.