Mila-donna maakt haar wedstrijd debuut

Gepubliceerd op 26 september 2023 om 20:46

Deze zomer heeft Mila-Donna, wedstrijdnaam Marilyn Monroe, haar debuut gemaakt in de klasse L1. In de 2 selectie wedstrijden voor de Regiokampioenschappen wist ze de eerste wedstrijd een 2e prijs te scoren met 69,8% en de tweede wedstrijd een 1e prijs met 69,3%. De 3e selectie wedstrijd paste helaas niet in de agenda en daardoor werd ze net 2e in de strijd om het kringkampioenschap maar daarmee was ze wel geselecteerd voor de regiokampioenschappen. 

 

Helaas blesseerde ze zich een week voor de regiokampioenschappen en moesten we afmelden. Tevens moesten we ook de stamboekopname van het KWPN daardoor uit de agenda schrappen. 

Gelukkig was de blessure onschuldig, door een glijpartij in de wei liep ze 2 grote schaafwonden op in haar flanken en eentje op haar achterbeen. Na 2 weekjes waren de wonden gelukkig weer mooi hersteld en konden we de training weer rustig oppakken. 

 

Hoe we nu verder gaan in de sport hebben we nog niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk nemen we haar nog een aantal keren mee voor de ervaring in de klasse L1 of L2 en daarna trainen we door om Z1 of Z2 te gaan starten. Focus in de training ligt hoofdzakelijk op het winnen van kracht en het behouden van de ontspanning in haar lijf. Sinds januari is ze weer onder het zadel en heeft inmiddels al hele mooie stappen gemaakt. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.